ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Συμπλοκή θαμώνων σε καφετέρια οδήγησε σε πυροβολισμούς

Οι εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

Ηράκλειο: Συμπλοκή θαμώνων σε καφετέρια οδήγησε σε πυροβολισμούς

Ένας 31χρονος καυγάδισε έντονα με έναν 27χρονο και δύο φίλους του το απόγευμα της Δευτέρας σε καφετέρια στην πόλη του Ηρακλείου με αποτέλεσμα η συμπλοκή τους να οδηγήσει σε… πυροβολισμούς.

Αρχικά, αντάλλαξαν ύβρεις και απειλές για άγνωστο λόγο, όμως στη συνέχεια ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ τους με τον 31χρονο να ξυλοκοπεί τον 27χρονο και να προκαλεί εκδορές και αμυχές στους άλλους δυο. Στη συνέχεια, οι συμπλεκόμενοι έφυγαν χωρίς να κληθεί η Αστυνομία, αφού δεν προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα.

Όμως, η παρέα των τριών δεν το έβαλε κάτω και, μαζί με έναν ακόμη φίλο τους, πήγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια έξω από το σπίτι του 31χρονου στην Αμμουδάρα, όπου περίμεναν να βγει και μόλις τον είδαν πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό!

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι κατέσχεσαν έναν κάλυκα και συνέλαβαν τους πέντε εμπλεκόμενους που αλληλομηνύθηκαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την άσκηση διώξεων για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.