ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος που πουλούσε μέσω διαδικτύου κροτίδες και βεγγαλικά

Σε έρευνα στο σπίτι του στο Μενίδι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.718 κροτίδες και 4 πυροτεχνήματα

Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος που πουλούσε μέσω διαδικτύου κροτίδες και βεγγαλικά

Αστυνομικοί της Ομάδας Παραεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, το πρωί της Τετάρτης (27/3) συνέλαβαν στην περιοχή του Ηρακλείου έναν 27χρονο ημεδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με άτομο που πουλάει βεγγαλικά στην περιοχή του Ηρακλείου, εξακρίβωσαν ότι ο 27χρονος διατηρώντας προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εμπορεύονταν βεγγαλικά και κροτίδες.

krotides1

Έπειτα από συνάντηση που δρομολόγησαν μαζί του στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο με πρόσχημα την αγορά 240 κροτίδων έναντι χρηματικού ποσού, κατελήφθη ο 27χρονος να μεταφέρει τις κροτίδες με σκοπό την πώληση και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο Μενίδι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.718 κροτίδες και 4 πυροτεχνήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.