ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: Συνελήφθη ιερέας που παρακινούσε τον κόσμο να πυροβολεί τα αδέσποτα ζώα και τους φιλόζωους

Το σχόλιό του έπεσε στην αντίληψη φιλόζωων οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του

Ηράκλειο: Συνελήφθη ιερέας που παρακινούσε τον κόσμο να πυροβολεί τα αδέσποτα ζώα και τους φιλόζωους

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 50χρονου ιερέα σε χωριό Ηρακλείου ο οποίος παρακινούσε σε πυροβολισμό ζώων και φιλόζωων.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για ιερέα ο οποίος σε ανάρτηση ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης στο Ηράκλειο με αφορμή είδηση περί θανάτωσης αρνιών από αδέσποτα σκυλιά σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας, έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται τόσο τα αδέσποτα σκυλιά όσο και οι φιλόζωοι!

Το σχόλιό του έπεσε στην αντίληψη φιλόζωων οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Οι Αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν για το αδίκημα της προτροπής σε διάπραξη εγκλημάτων βίας.

Στη συνέχεια και αφού ενημερώθηκε και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ο ιερέας αφέθηκε ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του και αφού το θέμα πήρε διαστάσεις, ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως δεν είναι άνθρωπος της βίας και πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.