
Η ΕΛ.ΑΣ τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/8) προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών στο Ηράκλειο της Κρήτης, που διέρρηξαν και έκλεψαν αντικείμενα αξίας 1.200 ευρώ από ένα σπίτι.
Ειδικότερα οι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 22 ετών, φέρονται να εισέβαλαν σε σπίτι στο Ηράκλειο και να αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, αξίας περίπου 1.200 ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο εσωτερικό του σπιτιού.
Οι δράστες εντοπίστηκαν από την αστυνομία, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Κατά τον έλεγχο στο όχημά τους, βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.