ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηράκλειο: Θύμα απάτης 29χρονος – Έδωσε σε άγνωστο 12.500 ευρώ για να γίνει influencer & εκείνος εξαφανίστηκε

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο δράστης κατάφερε να πείσει τον 29χρονο να τον εμπιστευτεί

Ηράκλειο: Θύμα απάτης 29χρονος – Έδωσε σε άγνωστο 12.500 ευρώ για να γίνει influencer & εκείνος εξαφανίστηκε

Μία ακόμη απάτη μέσω διαδικτύου έρχεται «στο φως» με θύμα αυτή τη φορά έναν 29χρονο από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο νεαρός άνδρας, λάτρης του Instagram, «χάρισε» 12.500 ευρώ σε άγνωστο που του υποσχέθηκε ότι θα τον κάνει influencer και πλέον έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η απάτη άρχισε να ξετυλίγεται το καλοκαίρι, όταν ο 29χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης έλαβε προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί ένας άγνωστος ζητούσε από τον νεαρό να του καταθέσει χρήματα με την υπόσχεση ότι σύντομα θα γινόταν γνωστός influencer.

Τελικά, ο νεαρός κατέθεσε σε τέσσερις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού συνολικά 12.500 ευρώ σε διάστημα μόλις 25 ημερών.

Οι μέρες, ωστόσο, περνούσαν, και όταν ο 29χρονος δεν είχε νέα από τον άγνωστο που του έστειλε μήνυμα στο Instagram, αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστου για απάτη, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο δράστης κατάφερε να πείσει τον 29χρονο να τον εμπιστευτεί και να του μεταφέρει χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.