ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιθάκη: Συνελήφθη 32χρονος που χτύπησε την σύντροφο του

Οι λιμενικοί είδαν τους μώλωπες στο σώμα της

Ιθάκη: Συνελήφθη 32χρονος που χτύπησε την σύντροφο του

Χειροπέδες για ένα 32χρονο άνδρα στην Ιθάκη έπειτα από την παραδοχή του ότι είχε χτυπήσει την σύντροφό του.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Μαραμπού, στο Βαθύ της Ιθάκης. Είχαν προηγηθεί φωνές και κλήσεις σε βοήθεια που προερχόταν από 27χρονη ημεδαπή γυναίκα.

Όταν είδε τους λιμενικούς που έφτασαν στο σημείο δεν ήθελε να δώσει συνέχεια και είπε ότι θα τα βρει η ίδια με τον σύντροφό της.

Ωστόσο, οι λιμενικοί παρατήρησαν ότι η κοπέλα είχε μώλωπες στα χέρια της και την ρώτησαν από πού προέρχονται. Η γυναίκα δεν απάντησε κάτι συγκεκριμένο και τότε οι λιμενικοί την πήγαν στο Κέντρο Υγείας, προκειμένου να της γίνει ιατρική εξέταση.

Στην εξέταση βρέθηκαν και άλλοι μώλωπες στο σώμα της.

Ενημερώθηκε η εισαγγελέας, ενώ ο 32χρονος ημεδαπός σύντροφος της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο, όπου τον ανέκριναν και παραδέχτηκε ότι έχει χτυπήσει τη σύντροφό του.

Στη συνέχεια ο 32χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν.3500/2006 (ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη), σε συνδυασμό με το άρθρο 308 του Π.Κ. (απλή σωματική βλάβη) παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.