ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ηχητικό ντοκουμέντο πριν το ναυάγιο στην Πύλο: ΜΚΟ έδινε οδηγίες στους παράνομους μετανάστες – «Μην πηγαίνετε όλοι από μια μεριά»

«Μην πηγαίνετε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, περιμένετε μέχρι να έρθει βοήθεια»

Ηχητικό ντοκουμέντο πριν το ναυάγιο στην Πύλο: ΜΚΟ έδινε οδηγίες στους παράνομους μετανάστες – «Μην πηγαίνετε όλοι από μια μεριά»

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ηχητικό ντοκουμέντο από το ναυάγιο στην Πύλο με τους παράνομους μετανάστες. 

Είναι η στιγμή που ένας από τους επιβάτες του μοιραίου πλοίου μιλά με την “ακτιβίστρια” Ναουάλ Σουφί, λέγοντάς της πως φοβάται.

Η Σουφί ακούγεται να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και του μεταφέρει οδηγίες ώστε να μη συγκεντρώνονται στις άκρες του πλοίου, καθώς υπήρχε κίνδυνος να τουμπάρει και να βυθιστεί.

Ο παράνομος μετανάστης ακούγεται ανήσυχος, λέγοντάς της πως δεν θέλουν να τουμπάρει το πλοίο.

Ο διάλογος της Σούφι με τον επιβάτη του πλοίου:

  • Ναουάλ Σουφί: Ολα θα πάνε καλά. Μην πηγαίνετε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, περιμένετε μέχρι να έρθει βοήθεια.
  • Επιβάτης: Δεν θέλουμε να τουμπάρει το πλοίο.
  • Ναουάλ Σουφί: Θα έρθει το καράβι να σας φέρει νερό, αλλά προσέξτε… Εάν πάτε όλοι προς ένα μέρος το καράβι θα τουμπάρει.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.