Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Κ.Δημογλίδου για την 26χρονη αστυνομικό: «Δεν είναι κατηγορούμενη για κάποιο αδίκημα»

«Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες - Κάποιος τις έχει φτιάξει» λέει η 26χρονη

Κ.Δημογλίδου για την 26χρονη αστυνομικό: «Δεν είναι κατηγορούμενη για κάποιο αδίκημα»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την υπόθεση της 26χρονης αστυνομικού που φέρεται να έκανε διπλή ζωή στο Ντουμπάι, τονίζοντας πως «δεν είναι κατηγορούμενη για κάποιο αδίκημα».

«Η γυναίκα δεν είναι κατηγορούμενη για κάποιο αδίκημα και για τον λόγο αυτό δεν έχει κληθεί από τις Αρχές. Είμαστε οι πρώτοι που δεν θέλουμε μέσα στο σώμα αστυνομικούς που δεν συμπεριφέρονται σωστά. Υπάρχει μία ανώνυμη καταγγελία που ερευνάται αλλά δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κληθεί κάποιος για να δώσει εξηγήσεις», ανέφερε στο Star η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το «φως »της δημοσιότητας εξετάζεται καταγγελία ότι η νεαρή λάμβανε αναρρωτικές άδειες για να κάνει ταξίδια στο Ντουμπάι προκειμένου να συμμετέχει σε ερωτικά πάρτι έναντι αμοιβής, εκβιάζοντας άνδρες με τους οποίους είχε ερωτική επαφή, η ίδια αρνείται όσα της καταλογίζονται.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για «εκδικητική καταγγελία», με τη δικηγόρο της Εβίτα Βαρελά να μιλάει το πρωί της Δευτέρας στο Mega, κάνοντας λόγο για εργασιακό bullying εις βάρος που δέχεται η εντολέας της.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει περιέλθει σε γνώση μας η ανώνυμη καταγγελία που όλοι συζητούν. Γνωρίζουμε για δημοσιεύσεις σε site που έχουν αναφερθεί ονομαστικά στην εντολέα μου και ήδη έχουμε κινήσει διαδικασίες, γιατί αφορά προσωπικά δεδομένα και βάναυση προσβολή της φήμης και της προσωπικότητάς της», δήλωσε η Ε.Βαρελά και συμπλήρωσε: «Υπάρχει και ο ρατσισμός της ομορφιάς. Μια κοπέλα που μπορεί να έχει ένα παρουσιαστικό μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρό εργασιακό bullying και σε θέματα ανέλιξης στον επαγγελματικό της βίο».

«Είναι φωτογραφίες και screenshot που είναι ψεύτικες. Είναι φωτογραφίες που έχει φτιάξει κάποιος… δεν υπάρχει το site. Πώς γίνεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες χωρίς να ελέγξουμε την εγκυρότητα. Έχω στο μυαλό μου το πρόσωπο που μπορεί να το έχει κάνει. Προσπαθώ να διαλευκανθεί όλη η υπόθεση. Στην περίπτωση μου δεν υπήρξε το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε από την πλευρά της, η νεαρή αστυνομικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.