ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Πολυχρονόπουλος: «Θα απολογηθώ στη Δικαιοσύνη και στους ανθρώπους που έβαλαν έστω 1 ευρώ»

Οι Αρχές ξεσκονίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς και δωρεές

Κ.Πολυχρονόπουλος: «Θα απολογηθώ στη Δικαιοσύνη και στους ανθρώπους που έβαλαν έστω 1 ευρώ»

Ο ιδρυτής του “Άλλου Ανθρώπου“, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τις έρευνες που γίνονται σε βάρος του για απάτη 600.000 ευρώ.

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στη δικαιοσύνη, όταν με καλέσει, και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθούν, και τον κόσμο που πίστευε και πιστεύει σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δήλωσε στο «Live News»: «Είναι λυτρωτική η εισαγγελική παρέμβαση, γιατί θα πάψουμε να μιλάμε για φαντάσματα και κουκούλες και μαρτυρίες».

Οι δικηγόροι του που τον επισκέφτηκαν το πρωί στο κτίριο του «Άλλου Ανθρώπου» λένε πως πάνω από 200 άτομα πέρασαν από εκεί για ένα πιάτο φαΐ. «Είμαστε εδώ μισή ώρα και δεν είναι υπερβολή ότι ήρθαν 200 άνθρωποι να φάνε, να πιουν ένα ποτήρι νερό και να πάνε τουαλέτα».

Και ο Αλέξανδρος Κατσιφός, δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, είπε: «Είναι μεγάλη ροή και διαρκώς αυξανόμενη. Και ο Πολυχρονόπουλος μας είπε ότι ξαναέρχονται εθελοντές να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι δεν θα πλήξει τον “Άλλον Άνθρωπο”».

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν παρά μόνο στην Δικαιοσύνη, όταν και αν κληθεί και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που από το υστέρημα τους έδωσαν έστω και 50 λεπτά στον «Άλλον Άνθρωπο».

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στην ελληνική Δικαιοσύνη – όταν και αν με καλέσει – και στους ανθρώπους που έδωσαν έστω και ένα ευρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές ξεσκονίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές και την δράση του σε στοιχηματικές εταιρείες, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα του ξέπλυμα μαύρου χρήματος, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.