ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κακοκαιρία: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης

Τα αυτοκίνητα κατέληξαν στην θάλασσα!

Κακοκαιρία: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ένας άνδρας έχασε την ζωή του, λόγω της κακοκαιρίας, αγνοούνται και άλλα δύο άτομα ενώ δεκάδες αυτοκίνητα έχουν καταλήξει στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας όταν ένα αυτοκίνητο με οικογένεια τουριστών παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε πως ο οδηγός εντοπίστηκε μέσα στο όχημα και είναι νεκρός και ότι αγνοούνται ακόμα δύο άτομα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

 

Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο

Από τις 10 το πρωί, βρέχει στο Ηράκλειο ενώ στα Χανιά και τις δυτικές περιοχές του νησιού της Κρήτης έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και αυτή την ώρα.

agia-pelagia2

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου

«Σε εξέλιξη βρίσκονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο Δήμο Μαλεβιζίου. Παρακαλούνται οι Δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε όλη την έκταση του Δήμου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 15330 και 2813 400695 για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Παράλληλα, ε απόφαση του δήμου Ηρακλείου, κλειστά θα παραμείνουν το Σάββατο το Παγκρήτιο στάδιο και το κλειστό γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια» ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί – όπως έγινε γνωστό – η αποκομιδή των απορριμμάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.