ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αγνοείται 90χρονος στην Εύβοια

Στην έρευνα παίρνουν μέρος η Αστυνομία και η εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας SAR 312

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αγνοείται 90χρονος στην Εύβοια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εύβοια για τον εντοπισμό ενός 90χρονου που αγνοείται στον οικισμό Παρθένι του Δήμου Κύμης Αλιβερίο, το οποίο επλήγη σφόδρα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με το evima.gr, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα δεν έχουν κανένα ίχνος του.

Ο 90χρονος είχε πάει σε ένα γειτονικό σπίτι ενός φίλου του και από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους του.

Η κόρη του 90χρονου πήγε την Τρίτη (7/2) στο σπίτι του ηλικιωμένου για να του αφήσει φαγητό και δεν τον βρήκε εκεί, αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη μεγάλη επιχείρηση έρευνας, στην οποία παίρνουν μέρος η Αστυνομία και η εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας SAR 312.

Το Παρθένι είναι ένα από τα χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, καθώς το χιόνι φτάνει τους 60 πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.