ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμαριά: Ακατάλληλος είχε κριθεί ο αστυνομικός που δολοφόνησε τη σύζυγό του – Δεν μπορούσε να έχει όπλο

Υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος

Καλαμαριά: Ακατάλληλος είχε κριθεί ο αστυνομικός που δολοφόνησε τη σύζυγό του – Δεν μπορούσε να έχει όπλο

Η Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας είχε κρίνει ακατάλληλο τον 38χρονο αστυνομικό που δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κάτι που σημαίνει ότι υπηρετούσε σε γραφείο, χωρίς όπλο. 

Αυτό σημαίνει ότι ο 38χρονος μπορούσε μόνο να κάνει υπηρεσίες σε κάποια διοικητική υπηρεσία και όχι να είναι μάχιμος αστυνομικός.

Το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Νέα Ραιδεστό, άνευ όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι επί της οδού Κομνηνών στην Καλαμαριά, καθώς είχε συνοδεύσει τα δύο παιδιά τους στο σχολείο.

Τότε, ο ίδιος φέρεται να χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και όταν η γυναίκα άνοιξε, την πυροβόλησε με την καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η κλήση στην αστυνομία έγινε στις 8:15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την 42χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.