ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Καλαμαριά – Πατέρας 38χρονου αστυνομικού: «Δεν ξέρω γιατί σκότωσε τη 42χρονη – Την αγαπούσε υπερβολικά»

Ο εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία των δύο παιδιών τους

Καλαμαριά – Πατέρας 38χρονου αστυνομικού: «Δεν ξέρω γιατί σκότωσε τη 42χρονη – Την αγαπούσε υπερβολικά»

Ο πατέρας του 38χρονου αστυνομικού που το πρωί της Τρίτης δολοφόνησε με καραμπίνα την εν διαστάσει 42χρονη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «δεν ξέρω γιατί το έκανε. Έφυγε από το σπίτι μου να πάει στην υπηρεσία του, από κει και πέρα δεν ξέρω τι έγινε».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο γιος του «αγαπούσε υπερβολικά τη γυναίκα του».

«Ήταν ένα παιδί που δεν ήξερε να πει όχι σε κανέναν. Ήταν ευπρόσδεκτος. Ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, με πολλή αγάπη. Αγαπούσε υπερβολικά τη γυναίκα του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση «γιατί το έκανε», ο πατέρας του 38χρονου είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, τίποτα απολύτως. Δεν μου είχε πει τίποτα. Έφυγε από το σπίτι μου να πάει στην υπηρεσία του, από κει και πέρα δεν ξέρω τι έγινε».

Το χρονικό

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος σκότωσε την γυναίκα στο διάδρομο της πολυκατοικίας έξω από την είσοδο του διαμερίσματος και αφού πρώτα είχαν φύγει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών, για το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης ανέβηκε στον 6ο όροφο, πυροβόλησε τη γυναίκα στο διάδρομο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με την κυνηγετική καραμπίνα. Το όπλο με το οποίο σκότωσε τη 42χρονη, το κατείχε νόμιμα και το είχε πάρει από τον πατέρα του με την πρόφαση «να το γυαλίσει».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν προηγηθεί ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγος του αστυνομικού, ο οποίος επέμενε «να τα βρουν».

Τα δύο παιδιά, την ώρα της δολοφονίας, βρίσκονταν στο σχολείο. Στο σημείο έσπευσαν παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το πρώτο σοκ.

Οι δύο γιοι βρίσκονται μαζί με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα εξεταστεί, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ακόμη και το σενάριο φιλοξενίας σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης μετά το τραγικό περιστατικό, που σημειώθηκε χθες το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.