ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμάτα: 29χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 35χρονη στον σιδηροδρομικό σταθμό

Η κοπέλα εκείνη την ώρα έψαχνε τον σύντροφο της και αυτός προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει

Καλαμάτα: 29χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 35χρονη στον σιδηροδρομικό σταθμό

Στιγμές τρόμου έζησε 35χρονη στο σιδηροδρομικό σταθμό της Καλαμάτας όταν δέχθηκε επίθεση από άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την Κυριακή (14/4) όταν ένας 29χρονος προσέγγισε την κοπέλα, η οποία εκείνη την ώρα έψαχνε τον σύντροφο της στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, και προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει, λέγοντάς της πως ξέρει που βρίσκεται ο σύντροφός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα πείστηκε και τότε ο δράστης την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού όπου αποπειράθηκε να την βιάσει. Η 35χρονη έβαλε τις φωνές και κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει σε βοήθεια. Αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και μετά από λίγο τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.