ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλαμάτα: «Έχω θηλιά στο λαιμό» – Σημείωμα φέρεται να άφησε πίσω του το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε νταμάρι

Όσα εξηγούσαν οι δύο που οδηγήθηκαν στη μοιραία αυτή απόφαση

Καλαμάτα: «Έχω θηλιά στο λαιμό» – Σημείωμα φέρεται να άφησε πίσω του το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε νταμάρι

Σημείωμα φέρεται να άφησε πίσω του το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε νταμάριστα Λέικα Καλαμάτας το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12).

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό το πρωί σε δύσβατο μέρος, σε νταμάρι στα Λέικα. Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που εντοπίστηκαν το μεσημέρι, γύρω στις 12:50, νεκροί σε λατομείο της περιοχής.

Φίλος και συνεργάτης του 70χρονου, αποκάλυψε ότι ο αυτόχειρας έδειχνε το τελευταίο διάστημα προβληματισμένος ενώ έλεγε πως έχει «θηλιά στο λαιμό».

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, απέκλεισαν τον χώρο, ενώ ο 70χρονος φέρεται να έπεσε από πολυ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, με τη σύζυγό του να κείτεται νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν οι δύο τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έκανε πράξη όσα έλεγε. Ήδη από χθες το βράδυ τους αναζητούσαν οι δικοί τους άνθρωποι, που ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα, ενώ σήμερα στο σημείο της τραγωδίας τούς εντόπισε συγγενής, που κατευθύνθηκε στο σημείο ύστερα από μαρτυρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία μετά την είδηση του θανάτου του ζευγαριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.