Καλαμάτα: Κίνδυνος για πολίτες και εργαζομένους στο κτίριο του ΟΑΕΔ από πτώση σοβάδων και τσιμέντων (φωτό)

«Η οποιαδήποτε καθυστέρηση από μεριάς της Διοίκησης εμπεριέχει εγκληματική αμέλεια» τονίζεται σε ανακοίνωση

Καλαμάτα: Κίνδυνος για πολίτες και εργαζομένους στο κτίριο του ΟΑΕΔ από πτώση σοβάδων και τσιμέντων (φωτό)

Να ανασταλεί η δια ζώσης λειτουργία του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης Καλαμάτας, λόγω σοβαρών προβλημάτων του κτηρίου, ζητά η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, τονίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος για πολίτες και εργαζομένους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, περιήλθε σε γνώση τους έγγραφο από την Επιθεώρηση Εργασίας Καλαμάτας, σύμφωνα με το οποίο, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε στις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ Καλαμάτας, διαπιστώνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος πτώσης υλικών, κυρίως σοβάδες και τσιμέντα, πάνω σε εργαζομένους και πολίτες.

Η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι ο τεχνικός ασφαλείας έχει καταγράψει τον κίνδυνο και έχει επισημάνει πως έχουν ήδη σημειωθεί μικροατυχήματα ύστερα από πτώση σοβάδων.

«Η προθεσμία συμμόρφωσης του ΟΑΕΔ προς αποκατάσταση των προβλημάτων ορίζεται άμεση από την έκθεση ελέγχου της Επιθεώρησης Εργασίας. Επειδή το θέμα, λοιπόν, είναι άμεσο και σοβαρό, ζητούμε από τη Διοίκηση να παρέμβει αμέσως προς επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση από μεριάς της Διοίκησης εμπεριέχει εγκληματική αμέλεια. Ζητούμε να ανασταλεί η δια ζώσης λειτουργία της υπηρεσίας μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Ζητούμε την πραγματοποίηση ελέγχων σε όλες τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ΚΠΑ-ΒΝΣ, ΕΠΑΣ. Η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες μας είναι προτεραιότητα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δείτε τις εικόνες ντροπής στην Καλαμάτα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.