ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Καλαμάτα: Οι ίδιοι Ρομά ήταν που έβαλαν δυο φορές βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

O 18χρονος μαζί με τον 25χρονο εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Καλαμάτα: Οι ίδιοι Ρομά ήταν που έβαλαν δυο φορές βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Τα όσα προηγήθηκαν από το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου ομόφυλού τους στην Θεσσαλονίκη θέλησαν να μιμηθούν δύο Ρομά ηλικίας 18 και 25 χρόνων, που πήγαν το απόγευμα του Σαββάτου σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων στην Καλαμάτα, έβαλαν βενζίνη στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή!

Οι δυο νεαροί πήγαν διαδοχικά σε δύο πρατήρια που βρίσκονται στην οδό Αθηνών και έβαλαν στο πρώτο βενζίνη αξίας πέντε ευρώ, φεύγοντας χωρίς να πληρώσουν. Αμέσως μετά, πήγαν στο δεύτερο πρατήριο, έβαλαν βενζίνη αξίας 20 ευρώ, έδωσαν στον υπάλληλο… πέντε ευρώ και τράπηκαν πάλι σε φυγή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι πρατηριούχοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και ο 18χρονος μαζί με τον 25χρονο εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην τοπική κοινότητα Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης, όπου συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.