
Τροχαίο ατύχημα με έναν ηλικιωμένο να τραυματίζεται σοβαρά σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 στην περιοχή του Ασπροχώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος επιχείρησε αναστροφή λίγο μετά τον κόμβο Ζαφειρή με το ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα που κινούταν προς Ασπρόχωμα.
Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου.
Μετά την επιχείρηση της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμισε τον ηλικιωμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.