ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κάλαμος: Ο 15χρονος «κουμανταδόρος» με τη «γουρούνα» και το «ιερό» στέκι

Αίσθηση προκαλεί η σύλληψη ενός 15χρονου για υπόθεση ναρκωτικών

Κάλαμος: Ο 15χρονος «κουμανταδόρος» με τη «γουρούνα» και το «ιερό» στέκι

Μόλις 15 ετών ήταν ο γενικός «κουμανταδόρος» διακίνησης ναρκωτικών που συνέλλαβαν οι αστυνομικοί στον Κάλαμο μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες σε  εγκαταλελειμμενη αποθήκη στον Κάλαμο,συγκεντρώνονταν τα Σαββατοκύριακα  νεαρά ανήλικα άτομα   και έκαναν  χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 15χρονος, οδηγός  «γουρούνας» είχε διαμορφώσει το χώρο ώστε να προσφέρει κάλυψη και ελεγχόμενη πρόσβαση, φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλισή του χώρου με κλειδαριά.

Ο ανήλικος εμφανιζόταν να κρύβει ναρκωτικά μέσα στην αποθήκη, όπως και να μεταβαίνει με τη «γουρούνα» στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος στον Κάλαμο, όπου φέρεται να συναντούσε ενήλικες που σχετίζονταν με ναρκωτικά.

Ανέφερε ότι προμηθευόταν την κάνναβη από ανήλικο αλλοδαπό και ότι αγόραζε τα ναρκωτικά από κοινού με τα υπόλοιπα παιδιά για να τα καπνίσουν μαζί. Αρνήθηκε ότι αγόραζε ναρκωτικά από την Αγία Τριάδα, όπως αρνήθηκε και ότι τα διέθετε σε άλλους για χρήση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σφόδρα πιθανό -όντας ίσως ο μοναδικός ανήλικος της παρέας που διέθετε μεταφορικό μέσο- να μετέβαινε στην Αγία Τριάδα για να προμηθευτεί ναρκωτικά, ωστόσο στη συνέχεια τα διέθετε σε άλλους συνομηλίκους του χωρίς να στοχεύει σε κέρδος αλλά στην εξυπηρέτηση της προμήθειας μεταφοράς και στην από κοινού χρήση.

Μάλιστα όταν δεν έδινε σε ανήλικους ή σε νεαρά άτομα κάνναβη που έχει μέσα στο εγκαταλειμμένο χώρο, τότε με την γουρούνα πήγαινε έως την εκκλησία της Αγίας Τριάδας όπου συναντούσε  τρεις συνεργούς του. Από αυτούς φέρεται να λάμβανε ναρκωτικά και να έκανε χρηματικές συναλλαγές.

Μετά από παρακολουθήσεις κάποιων ημερών οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας του Ωρωπού, επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες και πέρασαν χειροπέδες στον 15χρονο και στους τρεις ενήλικες.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του ανηλίκου βρέθηκε ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης, έξι μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ. Στην κατοχή των υπολοίπων ενήλικων εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων 113,4 γραμμάρια κάνναβης και 805 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.