ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμπάκα: Κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του

Ο δράστης αναζητήθηκε στο μαντρί του, αλλά δεν βρέθηκε και όλα δείχνουν ότι έχει βρει καταφύγιο στα ορεινά των Τρικάλων

Καλαμπάκα: Κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του

Να ακρωτηριαστεί κινδυνεύει ο 58χρονος κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον 62χρονο αδελφό του στην κοινότητα Διάβα της Καλαμπάκας, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια.

Ο 58χρονος κτηνοτρόφος αναμένεται να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Την ίδια ώρα, ο παρ’ ολίγον “Κάιν” παραμένει ασύλληπτος, καθώς η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες. Ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης αναζητήθηκε στο μαντρί του, αλλά δεν βρέθηκε και όλα δείχνουν ότι έχει βρει καταφύγιο στα ορεινά των Τρικάλων, όπου διέφυγε ημίγυμνος και μέσα στα αίματα του αδελφού του. Ωστόσο, πρόκειται για δύσβατη περιοχή που γνωρίζει πολύ καλά και οι αστυνομικές δυνάμεις που την «χτενίζουν» δεν έχουν ανακαλύψει κάποιο ίχνος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διαφυγή του, ο δράστης δεν πήρε μαζί του το μονόκαννο όπλο με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές τον αδελφό του. Οι αστυνομικοί το βρήκαν στην κοινή αυλή των σπιτιών τους και το κατέσχεσαν. Από τις καταθέσεις που πήραν από τους γείτονες και τους συγγενείς των δυο αδελφών, προκύπτει ότι είχαν επί χρόνια διαμάχες. Όμως, κανείς δεν περίμενε ότι ένας ακόμη καυγάς τους, που ξέσπασε μπροστά σε συγγενικά τους πρόσωπα, θα κατέληγε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.