ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καλαμπάκα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 61χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε τον αδερφό του

Μετά την επίθεση είχε διαφύγει στα βουνά της Καλαμπάκας

Καλαμπάκα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 61χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε τον αδερφό του

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 61χρονος κτηνοτρόφος από τη Διάβα Καλαμπάκας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τον 58χρονο αδερφό του μετά από οικογενειακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr ο 61χρονος, που τον βαρύνουν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, κρατείται στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Την Δευτέρα αναμένεται να περάσει την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να βρεθεί ενώπιων των Δικαστικών Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αιματηρή επίθεση στον αδερφό του, ο 61χρονος διέφυγε στα βουνά της Καλαμπάκας. Ωστόσο, σχεδόν μια ημέρα φέρεται ο ίδιος να τηλεφώνησε στις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το θύμα, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.