ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καλλιθέα: 48χρονος πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών από το Καζακστάν σκότωσε με μπουνιά 76χρονο (upd)

Ο δράστης της επίθεσης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα

Καλλιθέα: 48χρονος πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών από το Καζακστάν σκότωσε με μπουνιά 76χρονο (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:40) Ένα περιστατικό βαρβαρότητας σημειώθηκε σήμερα στις 10:00 το πρωί στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας, με έναν 76χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε με έναν 48χρονο από το Καζακστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λογομαχία ξεκίνησε ενώ ο 48χρονος βρισκόταν στη θάλασσα και ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από το καλάμι του 76χρονου ερασιτέχνη ψαρά.

Όταν o 48χρονος βγήκε από το νερό, φέρεται να πήγε στον 76χρονο και να τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι. Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω και ο δράστης της επίθεσης έφυγε με κατεύθυνση καφενείο στην οδό Δημοσθένους, στην Καλλιθέα.

Σχεδόν 10-15 λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε πως προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.