Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ο πυγμάχος αφού σκότωσε τον 76χρονο… πήγε για καφέ

Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε στον θάνατο του ηλικιωμένου με μια γροθιά

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ο πυγμάχος αφού σκότωσε τον 76χρονο… πήγε για καφέ

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς δυο ανδρών για ασήμαντη αφορμή την Παρασκευή (28/10) στη μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας, με έναν 76χρονο να πέφτει αναίσθητος από τη γροθιά ενός 48χρονου πρώην πυγμάχου, και λίγα λεπτά αργότερα να φεύγει από τη ζωή από ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο δράστης αφού επιτέθηκε στο θύμα έφυγε με το μηχανάκι του από το σημείο σαν να μην συνέβη τίποτα και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία να πίνει αμέριμνος τον καφέ του στην Καλλιθέα στην οδό Δημοσθένους, όπου και συνελήφθη.

Μάλιστα υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε το κακό που είχε προκαλέσει. «Δεν ήξερα ότι τον σκότωσα. Δεν το κατάλαβα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες.

Ο 48χρονος δράστης, πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών και πρώην πυγμάχος, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς ήρθε σε διαπληκτισμό με τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, επειδή ψάρευε στη θάλασσα που κολυμπούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματος του ηλικιωμένου ακούμπησε τον 48χρονο την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα, άλλοι υποστηρίζουν ότι του είπε να φύγει από το σημείο γιατί τα νερά ήταν βρόμικα, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες που υποστηρίζουν πως και άλλοι ηλικιωμένοι που βρίσκονταν στο σημείο του έκαναν παρατήρηση καθώς έδιωχνε τα ψάρια.

Ο άνδρας εκνευρισμένος βγήκε από το νερό, ζήτησε τον λόγο από τον ηλικιωμένο ψαρά και τον γρονθοκόπησε τουλάχιστον δύο φορές.

«Μόλις βγήκε από το μπάνιο, του λέει ‘τι κάνεις εδώ, είναι βρώμικα τα νερά’ και ο άλλος του επιτέθηκε», σύμφωνα με μαρτυρία.

Πέντε λεπτά μετά, ο 76χρονος σωριάστηκε αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

«Ακούσαμε φασαρία, δεν δώσαμε βάση, μετά από λίγο έφυγε και ο 76χρονος έπεσε κάτω».

Οι ψαράδες έτρεξαν από πάνω του και διαπίστωσαν ότι δεν έχει σφυγμό. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά ούτε οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Όταν έφθασε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ήταν πλέον αργά. Αιτία θανάτου, ισχαιμικό επεισόδιο.

Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη, και τελικά τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους, στην Καλλιθέα. Όπως είπε μάλιστα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 76χρονος, κάτοικος της περιοχής, ερχόταν καθημερινά στη μαρίνα της Καλλιθέας με το ποδήλατό του για να ψαρέψει για λίγες ώρες με τους φίλους του. Όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως ένα άνθρωπο καλοσυνάτο, δοτικό και ευγενικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.