Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Καλλιθέα: Συνελήφθη 35χρονος καταζητούμενος της Interpol από τις αρχές της Αλβανίας

Τον Μάιο του 2021 στην Αλβανία, πυροβόλησε άνδρα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

Καλλιθέα: Συνελήφθη 35χρονος καταζητούμενος της Interpol από τις αρχές της Αλβανίας

Το βράδυ της Δευτέρας (25/8) η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού στην Καλλιθέα ο οποίος διώκεται με ερυθρά αγγελία Interpol από τις αρχές της Αλβανίας.

Ο άνδρας κατηγορείται από τις αρχές της Αλβανίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατασκευή και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, τον Μάιο του 2021 στην Αλβανία, πυροβόλησε άνδρα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.