ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλύβια: Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου (upd)

Φωτογραφία του κατηγορούμενου είχε βρεθεί στο κινητό του δολοφονημένου Ρουμπέτη

Καλύβια: Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 13:30) Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου, η οποία είχε γίνει στις 24 Μαρτίου του 2023 στα Καλύβια Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βγαίνοντας από αυτοκίνητο είχε πυροβολήσει σε βάρος 16χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου».

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο κατηγορούμενος από τη Ρωσία εξετάζεται αν εμπλέκεται στις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη από τη Greek Mafia.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο Ρώσος διέμενε σε μεζονέτα στην περιοχή των Καλυβίων μαζί με την σύζυγό του και, όπως διαπιστώθηκε, η φωτογραφία του υπήρχε στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονηθέντος Βασίλη Ρουμπέτη (ή «Ράμπο») που έπεσε νεκρός στις τον Ιούνιο του 2023 στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμπέτης ήθελε να σκοτώσει τον 43χρονο Ρώσο, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου τον οποίο εκτέλεσαν με καλάσνικοφ Δευτέρα του Πάσχα του 2022, μέσα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 43χρονος είναι μέλος της μαφίας των τσιγάρων και των VOR v ZAKONE της εγκληματικής ομάδας που ειδικεύονταν σε εκβιασμούς και ληστείες, ενώ σχετιζόταν και με ανθρωποκτονία που είχε διαπραχθεί το έτος 2012, στην πόλη Κίεβο της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.