ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλύβια: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και «καρφώθηκε» σε τοιχίο – Νεκρή μια γυναίκα

Ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες

Καλύβια: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και «καρφώθηκε» σε τοιχίο – Νεκρή μια γυναίκα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στα Καλύβια Θορικού, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της και έναν άνδρα να τραυματίζεται ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου στο ρεύμα προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- και προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και ακολούθως σε τσιμεντένιο τοιχίο.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα τα Καλύβια

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του οχήματος, ενώ ο οδηγός ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο, μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε και η άτυχη γυναίκα, ωστόσο δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σημειώνεται ότι για την άτυχη γυναίκα παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργείται από το Β’ τμήμα Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.