ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλύβια: Τι έγραφε το θύμα για τους δύο γιους του στα social media – Συντετριμμένη η μητέρα του 16χρονου

Η μητέρα δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί

Καλύβια: Τι έγραφε το θύμα για τους δύο γιους του στα social media – Συντετριμμένη η μητέρα του 16χρονου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος δολοφόνησε το βράδυ της Παρασκευής 22/12, τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί με την επιστροφή του γιου της στα Καλύβια.

Στις καταθέσεις τους τόσο η μητέρα του δράστη όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του επιβεβαίωσαν τον 16χρονο ότι ο 71χρονος τους κακοποιούσε για χρόνια.

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία», είπε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

Η εικόνα πάντως που έβγαζε προς τα έξω ο 71χρονος ήταν διαφορετική. Σε αναρτήσεις του στα social media αναφερόταν συχνά στους γιους του ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Στις 26 Ιουλίου του 2019 ανήρτησε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις μητέρες. Ακόμα και σήμερα γράφονται ύμνοι ενώ για τον πατέρα τόσο λίγα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πιο καλό μαξιλάρι από το στήθος του πατέρα».

Ενώ σε άλλη δημοσίευσή του στις 14 Ιουλίου του 2019 έγραψε: «”Τι καλός μπαμπάς που είσαι!” Ποιος άλλος επαινεί τον πατέρα από τα ευτυχισμένα παιδιά του, μόλις ανέβηκαν από τη θάλασσα, μάγκες μου ελάτε και πλακωθείτε στη μάσα. Σήμερα είμαστε για πάρτη μας».

Γείτονας του θύματος μιλώντας στο Μega ανέφερε χαρακτηριστικά… «Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του.

Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της.

Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε ‘όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο’. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.