ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καμένα Βούρλα: Ηλικιωμένη έπεσε στο μπάνιο – Έμεινε εκεί αβοήθητη και νηστική για τρεις ημέρες

Πως κατάφερε μα σωθεί

Καμένα Βούρλα: Ηλικιωμένη έπεσε στο μπάνιο – Έμεινε εκεί αβοήθητη και νηστική για τρεις ημέρες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Καμένα Βούρλα καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της και έμεινε εκεί μόνη, αβοήθητη και νηστική για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του γείτονα!

Συγκεκριμένα, Ο Δημήτρης Καραμανώλης παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα (23/1) το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη.

Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει μέσα, ενώ επικοινώνησε με τους συγγενείς της που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Ο πρόεδρος ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα. Ήταν δε βέβαιοι ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει αιφνίδια και περίμεναν να επιβεβαιώσουν το μοιραίο.

Με μεγάλη τους χαρά όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της αλλά ζωντανή! Η γυναίκα είχε κατορθώσει να επιζήσει, έχοντας πεσμένη από το Σάββατο στο χώρο από όπου αδυνατούσε να καλέσει σε βοήθεια.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες παρέμεινε εκεί μόνη και αβοήθητη, νηστική και μέσα στο κρύο, αλλά κατόρθωσε να επιζήσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.