ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καμίνια: Συμπλοκή μεταξύ 41χρονου επιχειρηματία και αλλοδαπού

Τι ισχυρίζεται το θύμα

Καμίνια: Συμπλοκή μεταξύ 41χρονου επιχειρηματία και αλλοδαπού

Συμπλοκή στα Καμίνια μεταξύ ενός 41χρουνου επιχειρηματία και ενός αλλοδαπού καθώς ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσωπικές διαφορές με δύο ομοεθνείς υπαλλήλους του.

Ειδικότερα, ο επιχειρηματίας πήγε στο σπίτι τους στα Καμίνια το πρωί της Τρίτης και έψαχνε τους δύο υπαλλήλους του. Όμως, όταν έφτασε εκεί βρήκε τον συγκάτοικό τους μόνο, επειδή αυτοί απουσίαζαν.

Τότε, άρχισε να βρίζει τον Πακιστανό ενώ στη συνέχεια τον απείλησε και άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο.

Όταν πήγε να φύγει από το σπίτι, ο αλλοδαπός  τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας για να δει που πηγαίνει και ο 41χρονος επιχειρηματίας ξεκίνησε και πάλι να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έσπρωξε στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας συνέχισε να χτυπάει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του θύματος.

Ο αλλοδαπούς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 41χρονο, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με «ρατσιστικά» χαρακτηριστικά.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.