ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καρδίτσα: Στο νοσοκομείο 90χρονος – Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Κρίθηκε απαραίτητο να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Λάρισας

Καρδίτσα: Στο νοσοκομείο 90χρονος – Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο Καρδίτσας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαΐου, ένας ηλικιωμένος από τη Μυρίνη Καρδίτσας μετά από σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι από όπλο.

Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 8 μ.μ. όταν ο 90χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε εντός της οικίας του με πιστόλι που κατείχε.

Γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό κάλεσαν για τις πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο έσπευσε πέρα από το ΕΚΑΒ και η αστυνομία η οποία μετά από έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο ηλικιωμένος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Καρδίτσας αλλά κρίθηκε απαραίτητο να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σχετική έρευνα για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Καρδίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.