ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καρδίτσα: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 16χρονος που νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Το δυστύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης

Καρδίτσα: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 16χρονος που νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 16χρονος Τριαντάφυλλος Εκκλησιάρχης από τη Ματαράγκα Καρδίτσας, που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε όταν το μηχανάκι του συγκρούστηκε με ΙΧ.

Ο νεαρός, είχε υποστεί βαριές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του και παρά τις τεράστιες μάχες που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές για να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματα του.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης. Ο 16χρονος μαθητής μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε ο διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας Κώστας Αθανασίου, γράφοντας:

«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, το 16χρονο παλικαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και έφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος όχι μόνο στο Νομό της Καρδίτσας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική ,στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.