ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καστοριά: Συνελήφθη 25χρονο αλλοδαπός με 77 κιλά κάνναβης στους Ευζώνους

Οι αστυνομικοί βρήκαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο αυτοκίνητο του 25χρονου αλλοδαπού

Καστοριά: Συνελήφθη 25χρονο αλλοδαπός με 77 κιλά κάνναβης στους Ευζώνους

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας εντόπισαν στους Ευζώνους ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό, το οποίο ακινητοποίησαν και κατά την έρευνα που έκαναν βρήκαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, όπου υπήρχαν 75 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 870 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο και το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου μεταφορέα, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.