ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καταγγελία 40χρονης για το panic button: «Το πάτησα συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε»

«Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή - Τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα»

Καταγγελία 40χρονης για το panic button: «Το πάτησα συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε»

Στην καταγγελία ότι πάτησε το panic button 7 φορές και δεν λειτούργησε όταν το είχε ανάγκη, προχώρησε η 40χρονη Μαρία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ παράλληλα τόνισε πως «τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα».

Η γυναίκα μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και συνεχίζει να ζει στα χέρια του πρώην συζύγου της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Φοβάμαι να πάω μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο με μώλωπες, με παραμόρφωση προσώπου. Ζήλευε και τον ίδιο μου τον πατέρα. Με κακοποιούσε παντού, ακόμα και στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι, μπροστά στα παιδιά μας…».

«Τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα. Δεν με θεωρούν μητέρα τους γιατί έφυγα από αυτή την κατάσταση», συμπλήρωσε.

«Το panic button δεν λειτούργησε»

Οι περιγραφές της 40χρονης είναι σοκαριστικές, καθώς, όπως είπε, οι ξυλοδαρμοί που έχει υποστεί άλλαξαν μέχρι και την εξωτερική της εικόνα. Ωστόσο, ο κακοποιητής δε σταμάτησε εκεί καθώς έχει εξαπολύσει μέχρι κι απειλές για τη ζωή της.

«Την τελευταία φορά που πήγα στην αστυνομία μου πρότειναν να μου εγκαταστήσουν στο κινητό το panic button. Μετά τον θάνατο της Κυριακής εγώ πάτησα το button συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να καλέσω το 100. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει επτά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, έχω πάει σε ιατροδικαστές, έχω κάνει τα πάντα» σημείωσε η Μαρία.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι έχει σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία.

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο από όλα είναι ότι από την τόση στεναχώρια του για όλα όσα μου συνέβαιναν, ο πατέρας μου το 2016 έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πεθάνει» τόνισε.

«Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή»

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται η Μαρία, δεν έχει πάψει λεπτό να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής την ακολουθούσε και πριν έρθει.

«Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή» σημείωσε η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.