ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταγγελία 43χρονης με αναπηρία για βιασμό από τον ξάδερφό της: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

«Έχω πάει στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα»

Καταγγελία 43χρονης με αναπηρία για βιασμό από τον ξάδερφό της: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Σοκάρει η καταγγελίας μιας 43χρονης γυναίκας με αναπηρία, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον ξάδερφό της, ο οποίος απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το μαρτύριό της.

«Ο πρώτος μου ξάδερφος με βίαζε. Μεγάλωσα μόνη μου και έχω περάσει παιδικά χρόνια δύσκολα. Από την οικογένειά μου κανείς δεν με έχει στηρίξει μικρή, οι μόνοι που με μεγάλωσαν ήταν ο πατέρας και η γιαγιά μου. Πέθανε ο πατέρας μου και αυτός ξεκίνησε να με καλεί σπίτι του και, ενώ ήμασταν σαν συγγενείς στην αρχή, μετά ξεκίνησε το μαρτύριό μου» λέει αρχικά η 43χρονη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ζήταγε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και άμα του έλεγα όχι μπορεί να με χτύπαγε»

Όπως εξομολογείται η γυναίκα, ο εφιάλτης άρχισε όταν χώρισε από τον σύζυγό της. «Όταν έμεινα μόνη μου, άρχισε να μου λέει ότι έχω μόνο αυτούς συγγενείς και κανέναν άλλον. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν θα μίλαγα. Μού ζήταγε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και άμα του έλεγα όχι μπορεί να με χτύπαγε» συγκλονίζει.

«Φοβόμουν να πάω στην Αστυνομία. Όταν καμία φορά του έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω, με απειλούσε ότι θα έρθει στο σπίτι μου και θα με σκοτώσει. Μου κράταγε τα χρήματα από την πρόνοια» ανέφερε η γυναίκα.

«Έχω πάει στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα»

«Κλεινόμουν στον εαυτό μου. Προκειμένου να αποφεύγω ανάλογες καταστάσεις του έλεγα ψέματα ότι ήμουν άρρωστη» λέει η 43χρονη. «Έχω κάνει καταγγελία, έχω πάει στην αστυνομία και οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα» καταγγέλλει.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει για το μαρτύριό της στον πρώην σύντροφό της και στις φίλες της. «Με πήγαν στην αστυνομία για να κάνω την καταγγελία και μετά με πήγαν στον ιατροδικαστή. Το παραδέχθηκε ότι έγινε αυτό αλλά είπε ότι έγινε με τη θέλησή μου».

«Ζητάω δικαιοσύνη, ούτε αυτόφωρο δεν πήγε» τονίζει η γυναίκα και καλεί όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται να μιλήσουν για όσα βιώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.