«Καταπέλτης» η μητέρα της Κάρολαϊν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν θέλουμε τα χρήματά σου»

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρήματα και τα οικόπεδα»

«Καταπέλτης» η μητέρα της Κάρολαϊν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν θέλουμε τα χρήματά σου»

Τη δική της απάντηση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην κόρη του Λυδία, δίνει για πρώτη φορά η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς από την Αλόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr από το πολύ στενό περιβάλλον της οικογένειας, τόσο ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, όσο και η μητέρα της αρνούνται κατηγορηματικά να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τη μεταβίβαση της περιουσίας του δολοφόνου της κόρης τους.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι για να γίνει η μεταβίβαση των κινητών και ακινήτων που διαθέτει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο όνομά του, στην κόρη του Λυδία, θα πρέπει να συναινέσουν οι άνθρωποι που έχουν την επιμέλεια του παιδιού και τη γονική μέριμνα. Αυτοί, δεν είναι άλλοι, από την οικογένεια της Καρολάιν, που ζει στην Αλόννησο.

Η μητέρα της αρνείται κατηγορηματικά να συναινέσει σε μία τέτοια κίνηση, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα νομικό τερτίπι, το οποίο θα δώσει ελαφρυντικά στον δολοφόνο του παιδιού της.

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρήματα και τα οικόπεδα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον. Δεν θέλουμε τα χρήματά του» φέρεται να δηλώνει η Σούζαν Κράουτς σε ανθρώπους του στενού οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος.

Άλλο ένα θέμα που έχει θέσει η οικογένεια της Καρολάιν στο τραπέζι είναι η προέλευση αυτών των περιουσιακών στοιχείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τους δίναμε 1.000 ευρώ κάθε μήνα και 50.000 ευρώ για να αγοράσει το οικόπεδο που θα έχτιζαν το σπίτι τους. Για ποια δικά του περιουσιακά στοιχεία μιλάει;» φέρονται να λένε οι χαροκαμένοι γονείς, οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν την παραμικρή συναλλαγή με τον δολοφόνο του παιδιού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.