ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατερίνη: Δύο άνδρες «ρήμαξαν» εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο – Πάνω από 30.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Οι προκληθείσες ζημιές υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ

Κατερίνη: Δύο άνδρες «ρήμαξαν» εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο – Πάνω από 30.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Δύο άνδρες στην Κατερίνη, κατηγορούνται ότι «ρήμαξαν» εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, απ’ όπου αφαίρεσαν εξοπλισμό, όπως καλώδια, μεταλλικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές προκαλώντας, παράλληλα, μεγάλες ζημιές.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος αναζητείται.

Σύμφωνα με νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας, η αξία των κλοπιμαίων προσεγγίζει τις 30.000 ευρώ, ενώ οι προκληθείσες ζημιές υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Οι πράξεις τους τελέστηκαν το καλοκαίρι του 2022, όταν εισήλθαν τέσσερις φορές στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Ο δράστης που ταυτοποιήθηκε (ημεδαπός, ηλικίας 37 ετών) είναι ήδη προφυλακισμένος για διαρρήξεις, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα στο σπίτι του, σε οικισμό των Διαβατών Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσε κατά την τέλεση των πράξεων, καθώς και τρεις κουλούρες καλωδίων ρεύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.