ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κατερίνη: Πώς έγινε η τραγωδία με την 38χρονη – Το αυτοκίνητό της κινούνταν φλεγόμενο για 300 μέτρα

Πιθανότατα υπήρξε κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα που προκάλεσε βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρολογικά συστήματα και τις καλωδιώσεις

Κατερίνη: Πώς έγινε η τραγωδία με την 38χρονη – Το αυτοκίνητό της κινούνταν φλεγόμενο για 300 μέτρα

Μια 38χρονη μητέρα τριών παιδιών, βρήκε φρικτό θάνατο όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες έξω από παιδότοπο και η ίδια δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χθες στην Κατερίνη.

Αυτό που προκαλεί σοκ και ερωτήματα είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο της 38χρονης κινούταν φλεγόμενο για 300 μέτρα…

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από αυτό και απανθρακώθηκε στο εσωτερικό του.

Οι φλόγες είχαν περιοριστεί στην καμπίνα του οχήματος και όχι εξωτερικά αυτού.

Από μία πρώτη αυτοψία του ειδικού πραγματογνώμονα, προκύπτει ότι οι καπνοί και οι πρώτες φλόγες έχουν έναρξη κάτω και πίσω από το ταμπλό του οχήματος, εκεί όπου βρίσκονται οι καλωδιώσεις μεταφοράς των ηλεκτρικών φορτίων.

Πιθανότατα υπήρξε κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα που προκάλεσε βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρολογικά συστήματα και τις καλωδιώσεις.

Δεν αποκλείεται αρχικά να αναδύθηκαν τοξικοί καπνοί από την υπερθέρμανση των καλωδίων, οι οποίοι προκάλεσαν απώλεια αισθήσεων στην 38χρονη οδηγό, και στην συνέχεια ξέσπασε φωτιά, με την άτυχη γυναίκα να είναι ανήμπορη να αντιδράσει.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση όταν περαστικοί και κάτοικοι της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη, είδαν το όχημα να φλέγεται στο εσωτερικό του. Όταν ακινητοποιήθηκε έσβησαν τις φλόγες, αλλά η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών είχε καταλήξει.

Το αυτοκίνητο ήταν μοντέλο του 1994 και είχε γίνει μετατροπή καυσίμου.

Στελέχη της πυροσβεστικής και ο πραγματογνώμονας φαίνεται να αποκλείουν την πιθανότητα διαρροής υγραερίου κίνησης ή μεταφοράς κάποιου εύφλεκτου υγρού.

Στην καμπίνα του οχήματος βρέθηκαν μόνο προσωπικά αντικείμενα και το κινητό τηλέφωνο της 38χρονης.

Ο πατέρα του θύματος είπε: “Είναι εκεί οι πυροσβέστες και το ελέγχουν. Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Έφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Πάει το παιδί μου είπα” 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης, συλλέγουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων προκειμένου να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των συνθηκών από την στιγμή της έναρξης της πυρκαγιάς στο αμάξι, ενώ στην έρευνα συμμετέχει και ειδικός πραγματογνώμονας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.