ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατέρρευσε η οροφή σχολικής αίθουσας σε δημοτικό στο Αιγάλεω (φώτο)

Το περιστατικό συνέβη μόλις πέντε λεπτά αφού έφυγαν οι μαθητές από την αίθουσα

Κατέρρευσε η οροφή σχολικής αίθουσας σε δημοτικό στο Αιγάλεω (φώτο)

Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολική αίθουσα σε δημοτικό του Αιγάλεω καταγγέλλουν γονείς και κηδεμόνες, αφού τμήμα της οροφής κατέρρευσε και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Το περιστατικό συνέβη μόλις πέντε λεπτά αφού έφυγαν οι μαθητές από την ΣΤ’ Τάξη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, στον 2ο όροφο του κτιρίου, με κομμάτι οροφής να πέφτει πάνω σε θρανίο.

Με το δίκιο τους είναι εξαγριωμένοι οι γονείς, ενώ η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω αναφέρει σε ανάρτησή της:

«Μόλις χτες (13/11) στην συνάντηση που διοργανώθηκε από το Δ.Σ. της ΈΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ με τους διευθυντές των σχολείων μας, έγινε εκτενής αναφορά στα κτηριακά προβλήματα, στην μη συντήρηση και άμεση αποκατάσταση των φθορών των σχολικών κτηρίων και υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για την πτώση σοβάδων και μέρους του ταβανιού σε σχολική αίθουσα του 19ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, από την Διευθύντρια κα Ελένη Λόζου, που σημειωτέο είναι από τα νεόκτιστα του Δήμου μας.

Σήμερα οι γονείς λέμε ΕΥΤΥΧΩΣ που μόλις είχαν βγει οι μικροί μαθητές από την αίθουσα και δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί ή εκπαιδευτικός.

Επί σειρά ετών όμως οι γονείς βροντοφωνάζουμε, προς πάσα κατεύθυνση, πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα σχολικά κτήρια που στεγάζουν για ώρες της κάθε μέρας τα παιδιά μας,

ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ
ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΦΘΟΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ

Ως πότε η «τύχη» θα είναι με το μέρος μας ώστε να μην πέφτουν οι τοίχοι και τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας; Ως πότε οι αρμόδιοι θα κωφεύουν στις εκκλήσεις μας, μη αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες τους;

Τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα εγείρουν ανησυχίες, διεγείρουν το κοινό αίσθημα και ενισχύουν την άποψη ότι υπάρχει, τουλάχιστον, εγκληματική αμέλεια που εκθέτει ανηλίκους και τους εκπαιδευτικούς σε ενδεχόμενο τουλάχιστον σοβαρής σωματικής βλάβης.

Τα εποπτεύοντα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας οφείλουν να διερευνήσουν τα περιστατικά αμέσως, όπως επίσης και η Δικαιοσύνη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΤΩΡΑ!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.