ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κατέβηκε ο άντρας που απειλούσε να πέσει από τον Παρθενώνα – Ερωτηματικά για την ασφάλεια του μνημείου

Γιατί δεν υπήρχε ασφάλεια;

Κατέβηκε ο άντρας που απειλούσε να πέσει από τον Παρθενώνα – Ερωτηματικά για την ασφάλεια του μνημείου

Κατέβηκε λίγο πριν από τις 20:00, έπειτα από σχεδόν 8 ώρες(!), ο άνδρας που είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή του Παρθενώνα κρατώντας πανό και σημαιάκια.

Ο άγνωστος κατόρθωσε να διαφύγει της προσοχής των φυλάκων περίπου στις 12 το μεσημέρι και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Παρθενώνα, στο Δυτικό Αέτωμα, να κρεμάσει διάφορα πανό, σημαίες και πολύχρωμα σημαιάκια και να μείνει εκεί, κάνοντας βόλτες στην κορυφή του μνημείου.

Επί τόπου έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού και προσπαθούσαν να τον πείσουν να κατέβει με ασφάλεια για τον ίδιο και το μνημείο, αλλά και να λύσουν το μυστήριο του πώς ανέβηκε πάνω σε ένα από τα πιο ιερά και προβεβλημένα μνημεία του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς έγραφαν τα πανό, αν και κάποια σύμβολα παραπέμπουν στην Μακεδονία. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι ήθελε να μιλήσει με τους κυβερνώντες για ζητήματα των Σκοπίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.