ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατεχάκη: Κατέληξε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Το περιστατικό συνέβη στην έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού

Κατεχάκη: Κατέληξε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Ένας 45χρονος αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Παρά την μάχη των γιατρών, ο άτυχος αστυνομικός κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30 στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού.

Η τραγική ειρωνεία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν μεταβεί στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα. Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό.

Επί τόπου έσπευσαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ όπου βρήκαν τον αστυνομικό χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο 401 ΓΝΣ μετέβησαν Λαλούσης και Μαυρόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο πήγαν αργά χθες το βράδυ της Πέμπτης ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος για να ενημερωθούν για την κατάσταση του άτυχου αστυνομικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.