ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πολωνία η κηδεία της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

Πριν παραδοθεί η σορός στην οικογένειά της, έγινε εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή

Κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πολωνία η κηδεία της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

Η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζιας Ρουμπίνσκα που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στην Κω από τον 32χρονο συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανό, ανακοίνωσε ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Όλο αυτό το διάστημα οι γονείς και ο αδελφός της ανέμεναν με αγωνία το «πράσινο φως» από τις Ελληνικές Αρχές, προκειμένου να ταξιδέψει η σορός στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με σκοπό να την αποχαιρετήσουν όπως εκείνοι θα ήθελαν.

Έτσι εδώ και λίγα 24ωρα η σορός της Αναστάζια βρίσκεται στην Πολωνία με την οικογένεια Ρουμπίνσκα να προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την κηδεία της, που σύμφωνα με την επιθυμία τους θα τελεστεί σε άκρως οικογενειακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την πατέρα της, η μητέρα της Ναταλία και ο αδελφός της Αντρέι, αποφάσισαν εξαιτίας της έκτασης που έλαβε η υπόθεση της δολοφονία στην Κω, να μην γίνει γνωστή η ημερομηνία της κηδείας, ώστε να καταφέρουν να την θάψουν μακριά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που θα θελήσουν να καλύψουν το γεγονός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν παραδοθεί η σορός στην οικογένεια της 27χρονης, έγινε εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή, ενώ κλήθηκε και η μητέρα της προκειμένου να προχωρήσει στην διαδικασία αναγνώρισης της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.