ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: Ασκήθηκε δίωξη σε γυναίκα νηπιαγωγό για ασέλγεια σε τέσσερα παιδιά

Η νηπιαγωγός αντιμετωπίζει συνολικά 4 μηνύσεις σε βάρος της με σοβαρές κατηγορίες

Καβάλα: Ασκήθηκε δίωξη σε γυναίκα νηπιαγωγό για ασέλγεια σε τέσσερα παιδιά

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της 37χρονης νηπιαγωγού στην Καβάλα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 3 ανήλικα κορίτσια και ένα αγόρι.

Η ιστορία ξεκινά τον Ιούλιο του 2022 οπότε μια μητέρα καταγγέλλει πως η γυναίκα παιδαγωγός της 4χρονος κόρη της, ασελγούσε εις βάρος του παιδιού.

Σήμερα, έξι μήνες μετά, όπως αποκαλύπτει η 37χρονη νηπιαγωγός είναι πλέον κατηγορούμενη, μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε και αναμένεται να δώσει τις δικές της εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή.

«Παραγγέλλουμε την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος της εγκαλούμενης για την πράξη της κατάχρησης ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση», αναφέρει η Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Η νηπιαγωγός αντιμετωπίζει συνολικά 4 μηνύσεις σε βάρος της με σοβαρές κατηγορίες που αφορούν ένα τετράχρονο αγόρι και τρία κορίτσια 3 και 4 ετών. Όταν είχαν ήδη κατατεθεί οι δύο πρώτες μηνύσεις, η αναστάτωση των γονιών ήταν έκδηλη. Όλοι ήθελαν να μάθουν αν και το δικό τους παιδί έχει πέσει θύμα της δασκάλας του.

«Μετά τη δεύτερη καταγγελία που άκουσα απευθύνθηκα σε ειδικό για το πώς θα μάθω αν έχει συμβεί κάτι και στο δικό μου παιδί.

Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψεματάκια από τα παιδιά κι ότι αυτό είναι το δικό μας μυστικό. Από εκεί και πέρα με βοήθεια της ψυχολόγου προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί», αναφέρει η μητέρα παιδιού 4 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.