ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Καβάλα: Έτσι σκότωσε ο 23χρονος τη γιαγιά του – Το τηλεφώνημα στο γραφείο κηδειών

Η άτυχη 83χρονη συντηρούσε πατέρα και γιο με την σύνταξή της

Καβάλα: Έτσι σκότωσε ο 23χρονος τη γιαγιά του – Το τηλεφώνημα στο γραφείο κηδειών

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η νέα στυγερή δολοφονία πού σημειώθηκε στην Καβάλα, με έναν 23χρονο να σκοτώνει την ίδια του τη γιαγιά.  

Όλα συνέβησαν στο Χρυσοχώρι Καβάλας του δήμου Νέστου.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο 23χρονος εγγονός ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς χτύπησε τη γιαγιά του, όμως ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, χτυπούσε επί ώρες την ηλικιωμένη γιαγιά του για αδιευκρίνιστο λόγο, με τους γείτονες να αναφέρουν πως και στο παρελθόν ο 23χρονος είχε χτυπήσει την ηλικιωμένη γυναίκα για ασήμαντους λόγους.

Όπως αναφέρουν, η άτυχη 83χρονη συντηρούσε πατέρα και γιο με την σύνταξή της, μιας και ο γιος της είναι ανάπηρος, ενώ ήταν αυτή που τους φρόντιζε στο σπίτι μαγειρεύοντάς τους.

Το βράδυ της Κυριακής, ένας ακόμα καβγάς εκτυλίχθηκε στο σπίτι της ηλικιωμένης. Ο νεαρός άρχισε να χτυπά με μανία την 83χρονη σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα άγρια χτυπήματα και κατέληξε.

Όταν ο 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο ανάπηρος πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά, καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο, όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.