ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καβάλα: Χειροπέδες σε άνδρα που είχε στήσει δυο εργαστήρια για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο με 666 γραμμάρια κάνναβης και 2.600 ευρώ

Καβάλα: Χειροπέδες σε άνδρα που είχε στήσει δυο εργαστήρια για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Aιτία να αποκαλυφθούν οι παράνομες δραστηριότητες ενός Έλληνα που είχε στήσει όχι ένα, αλλά δυο εργαστήρια για την παραγωγή κάνναβης, έγινε το αεροβόλο πιστόλι που βρήκαν στην κατοχή του μαζί με 90 φυσίγγια οι αστυνομικοί του τμήματος Παγγαίου όταν του έκαναν έλεγχο σε έναν οικισμό της Καβάλας.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν δυο πλήρη συστήματα για την υδροπονική καλλιέργεια που αποτελούνταν από ειδικούς λαμπτήρες, ανεμιστήρες και συστήματα εξαερισμού, στα οποία ο δράστης καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης.

Στον χώρο κατασχέθηκαν, ακόμη, δυο δοχεία και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 179 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για του νόμου περί ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Είχε 666 γραμμάρια κάνναβης και 2.600 ευρώ

Έρευνες στην κατοικία ενός Έλληνα και σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα που διαχειριζόταν σε περιοχή του Αγρινίου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών και ανακάλυψαν συσκευασίες με 666,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν και 2.600 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.