ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κεφαλονιά: 20 άτομα πήραν κατασχεμένο αυτοκίνητο από ΑΤ – Σήκωσαν και μετακίνησαν περιπολικό που τους εμπόδιζε

Βρήκαν μόνο έναν φρουρό που τα έχασε και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό

Κεφαλονιά: 20 άτομα πήραν κατασχεμένο αυτοκίνητο από ΑΤ – Σήκωσαν και μετακίνησαν περιπολικό που τους εμπόδιζε

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κεφαλονιά όπου μια παρέα 20 περίπου ατόμων βρέθηκε έξω από το ΑΤ όπου υπήρχε μόνος ένας φρουρός.

Ο αστυνομικός βλέποντας απέναντι του όλα αυτά τα άτομα, τα έχασε και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Στη συνέχεια, η ομάδα των ατόμων ανέβηκε στο κτήριο όπου ο μοναδικός αστυνομικός που βρήκε ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας.

Τα άτομα κατέβηκαν τα σκαλιά και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο όπου ήταν ακινητοποιημένο ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο το οποίο έψαχναν. Ένα περιπολικό όμως τους εμπόδιζε. Τότε το σήκωσαν με τα χέρια τους και το μετακίνησαν για να κάνουν τη δουλειά τους. Με κάποιο εφεδρικό κλειδί που, προφανώς είχαν, έβαλαν μπροστά το όχημα και εξαφανίστηκαν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού. Το όχημα είχε κατασχεθεί λόγω παραβάσεων της τροχαίας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα από τα άτομα που μπούκαραν στο ΑΤ και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Ωστόσο το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.