ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κερατέα: Από γκρεμό 20 μέτρων ανασύρουν τον άνδρα που έπεσε ενώ μάζευε χόρτα (φωτο) (upd)

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από βράχο ενώ μάζευε χόρτα στο βουνό

Κερατέα: Από γκρεμό 20 μέτρων ανασύρουν τον άνδρα που έπεσε ενώ μάζευε χόρτα (φωτο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 16:36) Στο φως έρχονται στοιχεία της ταυτότητας του άτυχου άνδρα που βρήκε τραγικό τέλος στην περιοχή Σακά, στην Κερατέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία και καταπλακώθηκε από βράχο ενώ μάζευε χόρτα στο βουνό.

Στη συνέχεια, παρασύρθηκε στον γκρεμό με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 20 μέτρων. keratea-ptwsi__2_

Διασώστες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη σορό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον άτυχο άνδρα στην περιοχή είχαν μεταβεί και δύο άλλοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις μεσημειανές ώρες, όταν ξαφνικά ένας βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. keratea-ptwsi__3_ keratea-ptwsi__4_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.