ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κερατσίνι: Διαρρήκτες αναστάτωσαν μια ολόκληρη γειτονιά και έφυγαν πεζή

Δύο μηχανές της Αστυνομίας και ένα περιπολικό καταδίωξαν τους δύο διαρρήκτες

Κερατσίνι: Διαρρήκτες αναστάτωσαν μια ολόκληρη γειτονιά και έφυγαν πεζή
Kινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε χθες στο Κερατσίνι με δύο διαρρήκτες να γκρεμίζουν μια ολόκληρη γειτονιά
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4:30 το πρωί της Δευτέρας το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για ένα ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο κινούταν επί της λεωφόρου Θηβών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Μόλις οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι δύο μηχανές της Αστυνομίας και ένα περιπολικό καταδίωξαν τους διαρρήκτες μέχρι τη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Πάτμου στο Κερατσίνι.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους ένα σταθμευμένο ΙΧ, ξήλωσαν ένα δέντρο και μια κολόνα και κατέληξαν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας προκαλώντας φθορές στην πόρτα. Μόλις αντιλήφθηκαν πως οι αστυνομικοί βρίσκονται από πίσω τους, κατέβηκαν από το αμάξι και άρχισαν να τρέχουν .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά με τους δράστες να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε πως το όχημα ήταν κλεμμένο ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν χρυσαφικά, κοσμήματα, ένα λαπτοπ και άλλα κλοπιμαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.