ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέρκυρα: 58χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

Το όχημα κατέληξε σε πλαγιά

Κέρκυρα: 58χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία 58χρονη γυναίκα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, όταν σήμερα το πρωί -στις 11:15- κατέληξε σε μία πλαγιά, λίγο έξω από το χωριό Καββαδάδες στη Βόρεια Κέρκυρα.

Στο ίδιο όχημα, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του σε μία δύσκολη στροφή του δρόμου, επέβαινε άλλη μία γυναίκα 66 ετών, η οποία μεταφέρθηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Οι δύο γυναίκες κατάγονται από την Κέρκυρα και στο σημείο που συνέβη το τροχαίο έφτασαν άμεσα συγγενείς τους, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της διάσωσης.

Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 58χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.