ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέρκυρα: 83χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 20χρονη

Σάτυρος και μάλιστα... αμετανόητος

Κέρκυρα: 83χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 20χρονη

Ηλικιωμένος ακολούθησε μια 20χρονη φοιτήτρια το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνα, και την στρίμωξε στην είσοδο του σπιτιού του όπου της έκανε ασελγείς χειρονομίες και απρεπείς προτάσεις!

Παρά την ταραχή της, η νεαρή γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του… θερμόαιμου 83χρονου, καταφεύγοντας στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε τι συνέβη και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του. Με την περιγραφή που έδωσε η 20χρονη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο και να του περάσουν χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη, ο παππούς με τις… νεανικές ορέξεις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, του όρισε δικάσιμο για τον Οκτώβριο του 2023 και τον άφησε ελεύθερο. Όπως έγινε γνωστό, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που κατηγορείται για το παρόμοιο αδίκημα!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.