ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέρκυρα: Eντοπίστηκε διπλή χασισοφυτεία και τέσσερα κιλά κάνναβης σε κτήμα

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών

Κέρκυρα: Eντοπίστηκε διπλή χασισοφυτεία και τέσσερα κιλά κάνναβης σε κτήμα

Ένα μικρό μέρος από την πλούσια παραγωγή της διπλής χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε ένα αγρόκτημα ιδιοκτησίας του σε περιοχή της Κέρκυρας, φύλαγε στο σπίτι του στην πόλη της Κέρκυρας ένας Έλληνας που συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι εμπλεκόταν στην καλλιέργεια και την διακίνηση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί έκαναν αρχικά έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, το μεσημέρι της Τρίτης, όπου βρήκαν 340 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και του πέρασαν χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα σε μια αποθήκη του κτήματος, όπου βρέθηκαν ένα κιλό και 650 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο κιλά και 200 γραμμάρια φύλλων κάνναβης και πέντε χασισόδεντρα ύψους 30 εκατοστών, τα οποία βρίσκονταν σε διαδικασία αποξήρανσης.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης καλλιεργούσε και σε έναν εξωτερικό χώρο του αγροκτήματος άλλα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 1,50 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.